Een van de succesvolle lijnen van Plush Village zijn de Farmies. De Farmies is een reeks van 8 verschillende boerderijdieren als pluche. De boerderijdieren zijn voorzien van een geluidsmodule waardoor kinderen direct ook het geluid van het dier leren kennen. Successen in de reeks zijn Bella de Koe en Betsy het varken.

Voor het concept Farmies zijn daarnaast ook 3 serviessets ontwikkelt en ook een doe-, stripboek waarmee kinderen de karakters kunnen leren kennen. De kinder serviessets bestaan uit een bord, kom en mok gemaakt van melanine en bedrukt met een vrolijk bijpassend ontwerp.

Momenteel wordt er voor de Farmies lijn gewerkt aan een tweede reeks van de dieren, maar dan met een nog hoger knuffel gehalte door de vorm en de grote ogen die worden toegevoegd.

Floppy

Floppy is een vrolijk konijn. Ze kan heel goed moppen vertellen en dan moeten alle dieren erg lachen. Floppy houdt het meest van groene klavertjes. Die zitten verstopt in het gras in de wei. Laatst vond ze een klavertje vier, dat heeft ze niet opgegeten, maar bewaard voor Lucky het paard. Misschien heeft hij dan wat minder pech.

Toby

Toby de geit is een beetje een mopperkont. Hij heeft dan ook altijd honger. Hij eet ook alles wat los en vast zit. Laatst nog de sjaal van Diesel de hond! Je kunt je voorstellen dat Diesel daar heel boos om werd. Maar gelukkig heeft Penny de kip vlug een nieuwe sjaal voor Diesel gemaakt en moesten ze er allemaal toch wel erg om lachen.

Bella

Bella de Koe is de oudste op de boerderij. Zij weet heel veel en kent alle dieren heel goed. Als een dier verdrietig is gaat hij naar Bella. Ze maakt dan een lekkere kop warme chocolademelk met een grote koek en dan is iedereen zo weer blij!

Penny

Penny de kip is een echte regeltante. Ze houdt precies bij wat iedereen doet op de boerderij; hoe laat iedereen wakker is en of ze hun werk wel goed doen en als ze niet tevreden is, kijk dan maar uit! Penny mag graag breien en daarom hebben alle dieren in de winter een mooie sjaal van Penny om. Gemaakt van de wol van Skooter, lekker warm!

Chester

Chester de ezel is een echte knuffelkont. Hij is de clown van de boerderij en maakt iedereen altijd aan het lachen met zijn grappen en grollen. Kijk maar uit want hij neemt je zomaar in de maling.

Skooter

Skooter het schaap is lekker ondeugend. Vooral in de zomer als zijn vacht eraf is geschoren gaat hij huppelend door de wei en speelt de hele dag tikkertje met alle dieren op de boerderij. Samen met Chester haalt hij veel kattenkwaad uit en dan moeten alle dieren lachen om die gekke vriendschap tussen een ezel en een schaapje.

Diesel

Diesel de hond is een brave waakhond! Hij past goed op alle dieren op de boerderij. Als je hem niet kent ziet hij er best gevaarlijk uit, maar eigenlijk is het een hele lieve hond die houdt van wandelen en knuffelen. Diesel wil iedereen altijd graag helpen en als je iets verloren bent, kan hij het zo voor je opspeuren!

Lucky

Lucky het paard is een raspaard en dat zie je gelijk. Lucky heeft dan ook benen en geen poten, vergeet dat niet hoor! In tegenstelling tot zijn naam heeft Lucky heel vaak pech. Laatst viel er een appel op zijn hoofd en liep hij van schrik zomaar een modderplas in. Toen waren zijn hoeven helemaal vies. Skooter het schaap moest er erg om lachen.

Betsy

Betsy het varken is een hele lieve meid. Ze houdt het meest van moddertaartjes bakken en theefeestjes organiseren. Betsy is ook een hele slimme meid, ze heeft gestudeerd aan de biggetjesuniversiteit. Dus als je een vraag hebt, kun je altijd bij Betsy terecht.