De Lieke Bedels collectie bestaat uit een serie originele bedels die gemaakt zijn met Swarovski kristallen.

De bijzondere lijn bestaat uit 25 unieke Charms en 5 extra ‘limited edition’ bedels die geheel van kristal zijn gemaakt.


Hierdoor ben je in de mogelijkheid om je persoonlijke sieraden zelf samen te stellen. Kies steeds weer je favorieten en stel een kleurrijke armband samen die past bij je persoonlijkheid, je stijl of een speciale gebeurtenis in je leven.

Laat je inspireren!

Onderhoud Lieke Bedels

Lieke bedels en armbanden zijn met de hand vervaardigde kwaliteits-sieraden gemaakt met Swarovski kristallen en parels.

Het metaal is gecoat en daarom is hiervoor speciaal onderhoud noodzakelijk. U dient met het volgende rekening te houden.

Op deze manier kunt u uw Lieke sieraden jarenlang met veel plezier dragen!

Hoe om te gaan met de Lieke bedels en armbanden om deze zo lang mogelijk mooi te houden?

Bewaar uw sieraden in de originele verpakking of in een zacht zakje om krassen te voorkomen.

Doe de sieraden af voor het handen wassen / sporten / zwemmen / gebruik van parfum, haarlak, zeep en lotion. Dit kan het metaal aantasten en de duurzaamheid van de coating verminderen. Deze activiteiten kunnen ook verkleuringen veroorzaken en de kristal schittering kan erdoor verloren gaan.

Zorg ervoor dat uw sieraden nooit met vocht in aanraking komen. De speciale Swarovski kristallen zijn zeer gevoelig hiervoor en kunnen dof worden, of zelfs eruit vallen.

Vermijd contact met harde voorwerpen. Harde aanrakingen kunnen deukjes, krassen schilfers en andere beschadigingen veroorzaken.

Hoe kunt u uw Lieke artikelen schoonmaken?

De verkleuring van uw Lieke armband en bedels kan komen doordat er een ‘vuil’ laagje op is gekomen door bijvoorbeeld vochtig weer.

Om de glanzende afwerking te behouden is het noodzakelijk uw Lieke bedels en armbanden regelmatig op te poetsen met een zachte doek. Indien het oppoetsen met een droge zachte doek niet werkt is de coating dermate versleten dat u deze niet meer kunt oppoetsen.