Plush Village is het overkoepelende merk waaronder vele pluche lijnen van Stijn’s Brands vallen. Plush Village staat voor kwalitatieve en unieke knuffels welke door creatieve ontwerpers ontworpen zijn. De knuffels van Plush Village zijn exclusief ontworpen voor Stijn’s Brands.

Farmies

Een van de succesvolle lijnen van Plush Village zijn de Farmies. De Farmies is een reeks van 8 verschillende boerderijdieren als pluche. De boerderijdieren zijn voorzien van een geluidsmodule waardoor kinderen direct ook het geluid van het dier leren kennen. Successen in de reeks zijn Bella de Koe en Betsy het varken.

Voor het concept Farmies zijn daarnaast ook 3 serviessets ontwikkelt en ook een doe-, stripboek waarmee kinderen de karakters kunnen leren kennen. De kinder serviessets bestaan uit een bord, kom en mok gemaakt van melanine en bedrukt met een vrolijk bijpassend ontwerp.

Momenteel wordt er voor de Farmies lijn gewerkt aan een tweede reeks van de dieren, maar dan met een nog hoger knuffel gehalte door de vorm en de grote ogen die worden toegevoegd.

Safaries

De tweede lijn van Plush Village is de Safaries lijn. De lijn van de Farmies is hiermee doorgezet naar een reeks van 8 safari dieren waaronder Gwen de giraffe en Chico de aap. Ook deze lijn is voorzien van een geluidsmodule waarin deze keer ook grappige geluiden verwerkt zitten.

FamilieBeer

Een moderne serie berenknuffels die oma, opa, papa, mama, (klein)zoon of (klein)dochter vertegenwoordigen. Een compleet concept wat de hele familie aanspreekt.

Dit concept bestaat echter niet alleen uit knuffels. Aan dit concept zijn voor de echte families ook voorleesverhalen en invulboeken toegevoegd. De invulboeken kunnen als herinnering worden ingevuld door opa en oma om hun kleinkinderen mee te nemen naar vroeger.

De beren zijn gemaakt van 100% polyester. De voorleesverhalen hebben 24 pagina’s met verhalen en de invulboekjes hebben 90 pagina’s met leuke vragen om te beantwoorden.