Rudolph van Veen is een van Nederlands bekendste tv-koks. Hij heeft een enorme passie voor koken en bakken. Mede daarom is Stijn’s Brands met Rudolph aan de slag gegaan om meerdere concepten breed uit te werken. Rudolph van Veen heeft persoonlijk alle producten gekozen en getest en staat daarbij ook garant voor de kwaliteit die deze producten bieden. De hoogwaardige en elegante producten spreken niet alleen de ouderen aan, maar juist ook de jongvolwassenen.

Rudolph’s messen

Een van de concepten die binnen Rudolph’s is ontwikkeld is het messen concept. In dit concept is een serie met messen ontwikkeld die goed in de hand liggen en waar door iedereen mee gewerkt kan worden. Het assortiment is uitgebreid met onder andere een messenblok, waarin alle messen bewaard kunnen worden. Een mooie prachtige completer voor dit concept. Ook zijn er in deze serie een aanzetstaal en schaar toegevoegd.

Rudolph’s messen zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS met een hoge resistentie tegen corrosie.

Rudolph’s bestek

Samen met Rudolph van Veen is ook een bestekserie ontwikkeld. Deze serie bevat onder andere een kinderbestek set, een dinerset, opscheplepels, een slacouvert set, taartvorkjes en steakmessen.

De producten worden gepresenteerd in een moderne pastelkleurige verpakking en zijn gemaakt van 18/10 edelstaal en vaatwasmachinebestendig.

Rudolph’s pannen

Ook pannen kunnen in dit concept niet ontbreken. Daarom is deze bijzondere reeks pannen ontwikkeld. De pannen spreken zowel grote als kleine gezinnen aan door pannen van zowel 28cm als 20cm beschikbaar te hebben.

In het assortiment is bijvoorbeeld ook een soeppan toegevoegd waarin extra veel soep gemaakt kan worden. De pannen zijn voorzien van een ergonomisch handvat en de reeks met kookpannen hebben een schenktuit en inhoudsmaatverdeling.

Rudolph’s pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, zijn krasbestendig en hebben een goede antiaanbaklaag. De pannen zijn gemaakt van roestvrij edelstaal 18/10 en aluminium.

Rudolph’s vershouddozen

Nieuw in de serie met Rudolph zijn de moderne en vrolijk gekleurde vershouddozen. Deze vershouddozen worden geproduceerd in samenwerking met het Duitse bedrijf Rotho. Wereldwijd een bekende producent van kwalitatieve plastic keuken producten.

De vershouddozen zijn beschikbaar in verschillende maten en door de kleuren van de vershouddozen zijn de deksel en het bakje gemakkelijk met elkaar te combineren.

De vershouddozen zijn vervaardigd uit duurzaam PP voor een lange levensduur en volledig lekvrij. Ze zijn magnetron en vaatwasmachinebestendig.