De Safaries lijn is de tweede lijn met knuffels binnen het PlushVillage label. Er is een reeks van 8 safari dieren ontworpen, waaronder Gwen de giraffe en Chico de aap.

Hierbij is er de mogelijkheid om een strip te maken rondom de karakters. Voor alle dieren is een basiskarakter geselecteerd en uitgewerkt en deze kan naar wens uitgebreid en gebruikt worden. Meer informatie over het basiskarakter lees je hieronder.

Ook is deze lijn voorzien van een geluidsmodule waarin deze keer ook grappige geluiden verwerkt zitten. De geluiden zijn ook naar wens aan te passen.

Momenteel zijn de producten in Nederland en België verkrijgbaar in een spaarprogramma wat exclusief door InMarkt op de markt gebracht wordt. De producten worden erg goed ontvangen door zowel ouder als kind.

 

Croco

Croco is een beetje een luie krokodil. Het liefst slaapt hij de hele dag, in de zon aan de waterkant. Croco heeft ook een vriendje.  Dat is Boris, de neushoorn. Die komt hij vaak tegen in de rivier. Samen spelen ze graag verstoppertje. Croco wint altijd. Hij kan heel lang onder water blijven. Arme Boris …. die vind je zo. Zijn hoorn steekt altijd boven het water uit.

Twiggy

Twiggy is een vrolijke zebra. Je ziet haar nooit alleen. Ze huppelt de hele dag in het rond samen met haar vriendjes. Ze kan heel veel eten en toch blijft ze slank. Dat komt omdat ze zoveel rent. Als ze Gwen tegen komt, de giraffe, probeert ze haar altijd bij te houden. Het is haar nog steeds niet gelukt, maar misschien lukt het morgen.

Leo

Leo de leeuw zit graag boven op een berg en houdt dan alles in de gaten. Leo weet precies wat er allemaal gebeurt. Als er problemen zijn, gaan de dieren altijd naar hem toe om raad te vragen. Leo is heel wijs en weet altijd wel een oplossing. Maar.. maak hem niet boos, want dan kan hij heel hard brullen.

Boris

Boris de neushoorn doet alles rustig aan. Hij heeft een groot lijf en korte poten. Hij moet wel oppassen voor Chico de aap. Die plaagt hem graag en pakt dan vlak voor zijn neus de tak met verse blaadjes weg. En dan maakt hij Boris boos. Het is maar goed dat Chico de aap zo snel is. Pas maar op Chico! Die hoorn op zijn neus is erg scherp.

Rocky

Rocky de tijger loopt trots door het bos. Veel dieren zijn jaloers op zijn mooie gekleurde glanzende vacht. Hij kan heel goed sluipen, maar hij kan ook supersnel rennen. Als Chico de aap moe is van het slingeren in de bomen, mag hij altijd even bij Rocky op zijn rug  zitten. Als Rocky gaat rennen, spreidt Chico zijn armen en lijkt het net of hij vliegt!

Chico

Chico de aap haalt altijd rare streken uit. Het liefst zou hij een clown willen zijn. Vaak probeert hij de dieren aan het lachen te krijgen. Dan eet hij een banaantje en legt hij de schil op zijn hoofd. Chico hoopt dan dat iedereen om hem gaat lachen, maar zelf lacht hij het hardst.

Lara

Lara de olifant is heel vriendelijk. Ze staat altijd voor iedereen klaar. Als Twiggy de zebra niet bij een tak kan komen, komt Lara altijd even helpen. Met haar lange slurf kan ze overal goed bij en trekt de tak dan naar beneden. Als Pepper de papagaai het heel warm heeft, spuit Lara haar nat met water uit haar slurf. Het lijkt dan net een douche.

Pepper

Pepper de papegaai is een vreselijke kletskous. Het ergste is nog dat ze iedereen napraat. Ze kan geen geheimpjes bewaren. Laatst vertelde Lara de olifant haar dat ze verliefd was. Had  ze dat maar nooit gedaan. Je hoorde Pepper toen de hele dag  roepen:  ‘Lara verliefd…Lara verliefd’!

Gwen

Gwen de giraffe is blij met haar lange nek. Niet alleen omdat ze overal goed bij kan, maar ook omdat ze alles ziet. Laatst stond ze heerlijk te eten aan de takken van een boom. Plotseling zag ze rook in de verte. Wat andere dieren niet konden zien, zag Gwen wel. Er was brand in het bos!  Ze waarschuwde de dieren en iedereen kon op tijd een veilige plek zoeken.